فرهنگی
1400/2/12 یکشنبه
پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به مناسیت روز معلم
دکتر محمدرضا زمانی در پیامی روز معلم را به تمامی معلمان و اندیشمندان فرهیخته کشور تبریک گفت.

.

در متن پیام دکتر زمانی آمده است:

۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، اندیشمند فرزانه کشور،فرصتی است برای گرامیداشت شآن و مقام آن شهید بزرگوار و معلمانی که امروز دلسوزانه عهده دار مسئولیت خطیر آموزش و پرورش در کشور هستند.

بدون شک، دستاوردهای آموزشی،پژوهشی و علمی کشور، مرهون تلاش های بی شائبه این عزیزان در تمامی عرصه ها بوده و جامعه علمی کشور اقتدار و منزلت خود را مدیون تمامی معلمان و اساتیدی است که در طول تاریخ تا به امروز از هیچ کوششی برای آموزش و پرورش نسل های جدید دریغ نورزیده و پیشرفت و ارتقای علمی را برای این مرز و بوم رقم زده اند.

اینجانب به نوبه خود ضمن گرامیداشت یاد استاد بزرگ شهید مرتضی مطهری و تبریک این روز به معلمان و اساتید فرهیخته کشور، از زحمات و تلاش های خالصانه یکایک اساتید دانشگاه پیام نور که همواره و حتی در شرایط سخت شیوع بیماری کرونا یاور و پشتیبان دانشجویان بوده اند، صمیمانه قدردانی می نمایم و امیدوارم جامعه علمی کشور، این روزهای سخت را با موفقیت و سربلندی پشت سر گذاشته و بسترهای اعتلای بیشتر ایران اسلامی را فراهم نماید.

در پایان، توفیق روزافزون تمامی معلمان و اساتید فرهیخته کشور را از خداوند منان خواستارم.