همایش ها
همایش مطالعات میان رشته ای قرآن کریم

.

هدف از برگزاری این همایش، ایجاد فرصتی است برای محققان، استادان و دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی تا با تبادل نظر و به اشتراک گذاشتن تجارب، ایده های جدید و نتایج تحقیقات خود در تمام جنبه های مطالعات قرآنی و حوزه های مرتبط، یافته های نوین خود را ارائه کنند و به بحث در مورد راهبردهای گسترش پژوهشهای دانشگاهی در این حوزه بپردازند. در این همایش متخصصین حوزه های مرتبط، به ارائه دستاوردهای پژوهش خود با خواهند پرداخت و گزارشی از آخرین یافته های خود را در تمامی حوزه های مرتبط با مطالعات میان رشته ای قرآن کریم ارائه خواهند کرد. کمیته علمی همایش تمامی پژوهشگران حوزه های مرتبط و نیز سازمانها و نهادهایی را که در این راستا فعالیت دارند، به مشارکت در این همایش دعوت می کند و ضمن استقبال از ارسال مقاله توسط پژوهشگران و متخصصین این حوزه، توجه نویسندگان محترم را به نکات زیر جلب می کند:

برنامه همایش برنامه همایش شامل ارائه سخنرانان مدعو و نویسندگان مقالات برگزیده بر پایه داوری کمیته علمی خواهد بود. مقالات ارسالی باید حاصل پژوهش نویسنده/نویسندگان مقاله باشد و قبلا در هیچ مجله ای به چاپ نرسیده و یا در هیچ رویداد علمی دیگری ارائه نشده باشد. مقالات همایش باید در مهلت مقرر به دبیرخانه همایش ارسال شوند. مقاله های ارسالی به دبیرخانه همایش داوری شده و براساس اصالت علمی و محتوایی مورد بررسی قرار خواهند گرفت. تمامی مقالات برگزیده پس از ثبت نام و ارائه در همایش، در "ویژه نامه فصلنامه های علمی – پژوهشی" به چاپ خواهد رسید. ضمناً زبان رسمی این همایش فارسی، انگلیسی و عربی خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به آدرس زیر مراجعه بفرمائید